Skär kycklingfilèn i stavar eller kuber. Krydda med salt, peppar, piffi allkrydda och currykrydda. Bryn dem med margarin eller smöret tills de fått fin färg
Tina och skiva/strimla kycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Matlagning är ingen exakt vetenskap, smaka ofta och avgör själv ifall du vill ha mer av någon ingrediens
Blanda creme fraiche, grädde, sweet chili sauce, pressad vitlöksås ochkycklingfond. Lägg kycklingenoch bacon i en ugnsfast form, häll sedan blandningen över
Tillsätt creme fraiche och ajvar ,blanda och lägg i buljongen, låt koka upp. Stek kycklingen i baconfettet, lägg i löken och pressa i vitlök, tillsätt sockerärtorna och bryn en stund
slå sedan på mjölk, creme fraiche och ajvar relish. (om man inte gillar stark mat så välj den milda varianten av ajvar relish i stället)lägg upp bulgurn på tallrik med en fördjupning i mitten och lägg på kycklinggrytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.