ULRIKAS PEPPARKASDOFTANDE KOKOSBOLLAR. Jag vill börja med en att utfärda en varning, för dessa hembakade chokladdoppade kokosbollar med pepparkakssmak är mycket beroendeframkallande
ULRIKAS PEPPARKASDOFTANDE KOKOSBOLLAR. Jag vill börja med en att utfärda en varning, för dessa hembakade chokladdoppade kokosbollar med pepparkakssmak är mycket beroendeframkallande
Vispa alla ingredienser med elvisp ca 10 minuter. Ställ in bunken i frysen om den är för kladdig. Lättast är det att rulla bollarna när den blivit lite hårdare
Ulrikas Hälsohavreflarn. Det här blev resultatet - Ulrikas Hälsohavreflarn. Havreflarn är en av mina barndomsfavoriter - söta och knäckiga i konsistensen
Smält chokladen och doppa de frysta kokosbollarna så de täcks runtom, lägg vartefter på skärbräda med smör-/bakplåtspapper, ställ sen in kylen att stelna helt
Kokosbollar med smak av kaffe och carob. Här har grundreceptet på våra HÄLSOSMARTA bollar smaksatts med två av mina smakfavoriter för tillfället - kaffe och carob
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.