• Förvärm ugnen till 220 °C och häll degen iUltraPro™ Cocotte 1. Toscanabröd7 dl vetemjöl1 tsk salt3,5 dl vatten25 g jäst1 msk olivolja1 tsk honung eller sirapOlivolja till penslingHavssalt och torkad timjan• Häll mjöl och salt i Junior Vispskål 3 l
Grovt saftigt bröd som är superenkelt att göra, bara att röra ihop och grädda. Vill du ha perfekta äppeltärningar så använder du MandoChef, enklas är att hacka i ExtraChef men funkar ju även att använda en kniv
Blanda samman alla ingredienserna förutom räkorna i UltraPro™. De river man först på Bake-to-Basic rivjärn, lägger i UltraPro™ och kör i micron i 3 min
. 1. Sätt ugnen på 250°. 2. Koka pastan. 3. Hacka lök, squash och tomaterna. 4. Skala och finhacka vitlöken. 5. Låt grönsakerna puttra några min i en gryta
1/2 kålrot2 morötter4 potatisar1/4 purjolök4 skivor entrecotesalt och svartpepparSkala och dela rotfrukterna i bitar och lägg i UltraPro 2 literKrydda köttet och lägg på UltraPro grillfatin i 200 graders ugnOm det är gott
"Grillfatet" har använts mycket och många besökare har inspirerats och köpt Karotts grillfat, och många har hört av sig och berättat hur de använder grillfaten, någon steker potatis på grillen samtidigt som biffen grillas, någon annan steker lax och grönsaker
Grillfat, sallad, vitlökssås och bearnaisesås Ugnsstekt färskpotatisDela stora potatisar på mitten. Årets midsommarafton firade vi tillsammans med några vänner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.