Grädda i långpanna med bakplåtspapper i mitten av ugnen tills kakan nästan är torr. Smarrig smet med mycket godsaker så man tar gärna en smaksked också under baket
Jag brukar alltid ha grunden 1 ägg + 1 dl havregryn och sedan tillsätter jag någon form av "vätska", fler olika frön, gryn eller mjölsorter och annat för att både sätta smak och ge näring. 1 dl havregryn. 1 dl havregryn och sedan tillsätter jag någon form av "vätska", fler olika frön, gryn eller mjölsorter och annat för att både sätta smak och ge näring. 1 ägg 1 dl havregryn
Blanda mandelmassan med cognac (eller lite vatten om du inte vill eller tycker om cognac). Finns ju en uppsjö av olika goda sorter - men jag har mina favoriter
Men oj varför gör man över huvudtaget lutfisk av denna underbara fisk. För ett tag sedan fick vi leverans av Brobergs fisk med fiskar jag aldrig tillagat bl a ryggfilé av Långa och Marulk så gissa hur sugen jag då var på fisk
Den kommer att hamna under kategorin vardagsfavoriter. Jag hade köpt hem färsk ostfylld tortellini. Till den färska pastan gjorde jag en skinksås som jag har gjort flera gånger förut
Tillsätt mixen tillsammans med en skvätt olivolja, rapsolja, lite pressad lime, salt och peppar till avocadon och blanda och mosa ihop det med en gaffel
Avslutamed att garnera med gorgonzola, honung, balsamvinäger och lite valnötter. Du kan välja en av spenatsorterna om du vill och i så fall öka mängden av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.