Idag bjuder köket på en mustig viltgrytamed en massa godsaker i. Pudra köttet med lite mjöl och rör om så att mjölet fördelar sig jämnt över köttbitarna
Idag bjuder köket på en mustig viltgrytamed en massa godsaker i. Pudra köttet med lite mjöl och rör om så att mjölet fördelar sig jämnt över köttbitarna
Det här är en rejäl sats som räcker till många hungriga, och som jag delade med mig av till familjens sjuklingar som inte riktigt orkade med att laga mat
salsicciamed smak av rosmarin och fänkål. Vi köpte med ett så kallat korvkorn till köttkvarnen och detta kom nu till användning, första gången vi gjorde egen korv och riktigt bra blev det
Ingredienser 1 kg grytbitar av älg eller annat vilt salt och peppar smör till stekning 1 st gul lök 2 dl rött vin 5 dl viltbuljong 2 msk tomatpuré 4 st enbär 0
Den kryddas med sött paprikapulver, fänkålsfrön, svartpeppar och peperoncino. När jag gjorde Kyckling med chorizo sist så blev jag sugen på att göra egen chorizo igen
Skala och kärna ur pumpan, skär i bitar, kärna ur och hacka chilin, skala vitlöken, lägg allt på ugnspapper, ringla över lite olivolja, salta och dra några varv med pepparkvarnen
Vad du behöver1 kg grytbitar av älg eller annat vilt salt och peppar smör till stekning1 st gul lök2 dl rött vin5 dl viltbuljong2 msk tomatpuré4 st enbär0
Vänd ner vitlök och några basilikablad och smaka av med lite salt och svartpeppar. Stek korvarna i olivolja på medelvärme ca 7 minuter tills de nästan är klara. Lägg i tomater och chili och låt steka med ytterligare ca 2 minuter. 4 färska, rå salsiccia
Viltgryta. Tillsammans med palsternacka och morötter blir det ett bra komplement till grytan. Späd sedan med vatten i omgångar så att köttet är täckt hela tiden
Gnocchi di patate med en mustig tomatsås kryddad med marsala vin (alternativt sherry) ochsalsiccia. Ta av skinnet på korven, smula ner färsen i en stekpanna med lite smör, mosa med en gaffel och stek tills den får färg
Jag använde en salsicciamed en ganska traditionell kryddning. Gott ochmed en skön, varm hetta. Det här är ett enkelt och gott sätt att tillreda Salsiccia
pasta med tomatsås ochsalsiccia. Stek salsiccian på medelhög värme till korvarna fått fin färg. Antingen gör jag tomatsåsen helt från scratch eller ännu snabbare med konserverade cocktailtomater från Mutti
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.