Vårsallad med kallrökt torskrygg och sardelldressing
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Vårsallad med kallrökt torskrygg, pocherade ägg och sardelldressing, 4 port
  • 200 g kallrökt fisk, t ex torsk eller lax
  • 4 ägg 1 msk ättika
  • 1 paket späda, blandade salladsskott
  • 1 paket färska sockerärtor (just idag får du blunda över att de kommer från Kenya...)
  • 2 stammar av stjälkselleri
  • 1 knippe rädisor
  • 250 g cocktailtomater, gärna blandade färger
  • 1-2 schalottenlökar 2 skivor ljust surdegsbröd
  • olivolja
  • salt
  •  
  • sardelldressing
  • 1 ägg 2 tsk dijonsenap
  • 6 sardellfiléer 1 dl smakneutral rapsolja
  • 1 dl god olivolja
  • svartpeppar
  • ev lite honung

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.