Vårt julbord 2013
kokschefen.se
kokschefen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Medan vi väntar in alla gästerna (alla kommer inte samtidigt)
  • Den godaste glöggen
  • Pepparkakor
  • Blå Castello
  • en ljuvligt god och krämig blåmögelost 
  • Sill & co
  • Inlagd sill på traditionellt vis
  • Senapssill
  • som vi köper
  • Citronsill
  • Apelsin i löksillen 
  • Kalles kaviarsill
  • ny för i år
  • Sillsallad med kryddig sill
  • Kaviarmatjes
  • Ansjovis 
  • Gravad lax
  • inte köpt
  • Apelsin- och nejlikgravad lax
  •     
  • Gravlaxsås
  • traditionell
  • Senaps- och pepparrotssås till de gravade laxarna 
  • Rökt lax som vi köper
  • Höjdéns kalla ”höjdarsås” 
  • Smått & Gott
  • Teriyakiströmming
  • Rödbets- & gorgonzolapaté
  • ett måste varje år
  • Dansk leverpastej som vi köper
  • Tranbärspaté
  • som vi köper
  • Patésåsröra från Agde 
  • Eriks patéröra på rödkål
  • Chutney på torkad frukt
  • Rökt korv som vi köper
  • Julskinka  
  • Rödbetssallad som vi köper
  •    
  • Ättiksgurka
  • Rödbetor
  • Senap
  • Julknäckebröd som vi köper
  • Vörtbröd som vi köper
  • Julost
  • Edamer
  • Blå Castello 
  • Varmt & Gott
  • Janssons frestelse med jordärtskocka
  • Eriks rödkål till jul
  • Hemgjord julkorv
  • Kålrötter
  • morrötter och palsternackor
  • kokta i skinklagen
  • Brysselkål
  • Köttbullar med julsmak
  • Prinskorv
  • Kokt potatis 
  •   
  • Dryck
  • OP och andra inköpta snapsar
  • Eget kryddat citronmeliss
  • Egen kryddad Midsommarblandning
  • lika god till jul
  • Öl och julmust 

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.