Den här supergoda salladen gjorde min sambo till gårdagens middag Till 6 personer. 1 påse babyspenat 1 påse machesallad 2 st stora päron ( vi använde conference) 100 gram valnötter 50 gram hyvlad parmesanost 2 msk olivolja Saften av en citron Salt peppar Gör så här
Denna röra på valnötter och soltorkad tomat tycker jag blev väldigt god. Hittade receptet i boken Raw fast Food av Vibeke Amdisen - en bok jag varmt kan rekommendera om man vill prova Raw Food eller bara vill laga snabb och nyttig mat helt enkelt
Helg på intågande och besök på väg. Vad kan då passa bättre än ett litet sött ljusare Valnötsbröd. Jag har i detta recept låtit mig inspirerats av Martin Johansson och den franske bagaren och sedan vidareutvecklat receptet
Detta bröd bakade jag i dag. Super gott. Tog bort lite av sultanrussinen och hällde i hackade aprikoser. Har lite svårt att följa recept till punkt och pricka
Kör samman i en matberedare. Tryck ut i en pajform och förgrädda på 225 grader i 15 - 20 minuter. Fräs spenat, lök och vitlök med smör i en stekpanna tills det sjunkit samman
) Fikon/aprikosbrödet. Hade ju ost och bröd kväll föra helgen och då bakades det ju några bröd och har inte riktigt haft tiden och lägga upp dem, men här följer 1/3
Bästa pålägget på bröd med torkad frukt i är ju helt klart en god ost. Aprikoserna i detta bröd kan bytas ut till torkade fikon, tranbär, russin eller dadlar
12 stora ägg eller 4 hela ägg och 10 äggvitor15g smält smör1,5 dl kokosnötsmjöl3 msk fiberhusk3 msk chiafrön1 msk bakpulver1 tsk salt1 dl fibrex flingor2 dl valnötterGör så här
Kommer ni ihåg att jag fick en goodiebag från Arla för nån vecka sedan,då jag b. la fick hembakade kakor och av de tre sorterna fick både jag och maken vår favorit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.