Servera med karamellsås (se nedan för recept), riven choklad och hallonsås, färska bär, fileade apelsiner, chokladsås eller -ganache, färsk frukt, eller helt enkelt bara som den är.4 gelatinblad
5 dl
vispgrädde
1
vaniljstång
Lägg gelatinbladen att mjukna i en skål med kallt vatten.Häll grädde, mjölk och socker i en kastrull.
Blanda grädden medvaniljsockret. ¼ tsk vaniljsocker. Som till exempel när man ska göra karamellsås och allt bara blir en klump när man blandar det smälta sockret med grädden
Varm Vit Choklad medVanilj, Karamellsås och Rom. Värm mjölken tillsammans med kanel och vanilj. Själv ligger jag för nedräkning med den där envisa influensan som verkligen aldrig ger sig av från vårt hus
Både mjölkchoklad samt vit choklad- och vaniljpannacotta har jag gjort tidigare många gånger men denna tre lagerspannacotta slår dessa båda med hästlängder
När du tre lagrerna har svalnat kan du garnera med lite bilar på toppen. Häll upp i glasen och låt stelna (cirka 2 timmar) tills du gör samma med nästa färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.