Vaniljcheesecake med muscovado
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 portioner
  • 200 g digestivekex
  • 70 g mjukt smör
  • 600 g Philadelphia
  • 1,5 dl ljust muscovadosocker
  • 1 dl strösocker
  • 2 ägg
  • 2 msk mjölk
  • 1/2 tsk gelatinpulver
  • 170 g hallon
  • 3/4 dl socker
  • 1 hel stjärnanis
  • 2 gelatinblad Mixa digestivekexen till fina smulor i en matberedare. Tillsätt smöret och blanda. Klä botten av en 20 cm springform med bakplåtspapper och tryck ut digestivesmulorna. Grädda i 175C

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.