Kakaohalten på chokladen kan du också reglera själv, det är själva sammansättningen av torkad frukt, bär och frön som är det nyttiga och jag lovar, man behöver ingen stor bit för att känna att behovet är mättat
Lägg i mandlarna och rör om. Plocka upp mandlarna ur vätskan och lägg på en bakplåtsklädd ugnsform. Rosta mandlarna i ugnen på 250 grader i ca 10 minuter. 1 tsk havssalt. 0,5 tsk havssalt
Njut nu av ännu en dag i solen. )1 dl kesella3 dadlar1/2 dl mandel2 msk kakao Vahlrona 1/2 dl havregryn1 tsk kokosoljaEv lite honungLite vatten om den blir för tjockKokosflingorKör mandeln i blender, blanda ner urkärnade dadlar
Rör ner lakritspulvret (smaka av hur mycket lakritssmak du vill ha på chokladen). Den här gången rostade jag mandlar som jag doppade i smält choklad som jag smaksatt med lakritspulver
Låt rinna av på hushållspapper. Krydda med lite av kryddblandningen och flingsaltet efter smak. 1 påse Santa Maria red fusion taco spice mix - smoked chili & garlic
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.