Vaniljmarinerat ankbröst med potatiskaka, bönragu med sidfläsk och mustig dillsås
skanemejerier.se
skanemejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ankbröst
  • 2 ankbröst
  • 4 dl Äkta vaniljyoghurt
  • 2 msk salt
  • svartpeppar
  •  
  • Potatiskaka
  • 1,2 kg varm, kokt potatis
  • 300 g smält smör
  • 1 dl Vispgrädde
  • salt och svartpeppar
  •  
  • Bönragu med sidfläsk
  • 200 g sidfläsk, skuret i 1 cm kuber
  • 2 dl kokta svarta bönor
  •  
  • Dillsås
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 1 dl hackad gul lök
  • 2 msk strimlad fänkål
  • 2 msk dillfrön
  • 1 msk strösocker
  • 1 dl rött vin
  • 1 msk koncentrerad kalvfond
  • 1 msk färsk mejram
  • salt och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.