Vispa äggulorna med hälften av sockret och kakaon. Vispa resten av sockret och kakaon med äggvitorna. Blanda samman äggsmeten med marängsmeten med slickepott
Lyxa till det med en syrlig passionsfruktsgele på toppen och servera i fina coctailglas. Hej. Här kommer ett litet tips inför nyårsafton till er som ännu inte bestämt desserten
Lägg gelantinet i en bunke med kallt vatten. Eftersom det blir skummigt när man kör med mixer, så kan du ta såsen från värmen och röra i den en stund så försvinner skummet
Koka upp på medelvärme tills lagen fått lite färg, ta kastrullen från plattan. Garnerna pannacottan med den överblivna kokosen och servera med physalisen
Tag ut lingonen ur frysen och rör ihop med sockret. Toppa av pannacottan med en klick parfait. Blanda ihop lingonen med grädden och låt de frusna lingonen frysa gräddan under omrörning, kanske 5 minuter eller så
Lägg dem i en kastrull med vatten och låt koka upp. När rabarbern är ljummen, tar ca 30 min i rumstemperatur, kan du skeda upp den ovanpå vaniljpannacottan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.