Vaniljprickig plommonkompott med kardemumma- och kaneldoftande bovetecrunch
Dagmar's Kitchen
Dagmar's Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 liter kompott
  • 1 kg mogna plommon
  • 0,5 dl vatten
  • 0,5-1 dl honung (anpassa mängden efter hur söta plommon du har)
  • 1 stor vaniljstång
  • 2 dl helt bovete
  • 0,5 tsk fiberhusk +
  • 1 äggvita)
  • 2 msk lönnsirap
  • 1 msk extra virgin kokosolja
  • 1-2 tsk malen kanel
  • 1-2 tsk malen kardemumma
  • 50 g hackade pistagenötter (kan uteslutas)
  • 180 grader Blanda fiberhusk och vatten. Låt stå fem minuter så att det blir till en geléliknande massa. (Om du använder äggvita vispar du bara upp den lätt med en gaffel.)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.