Jag gjorde om receptet lite efter eget tycke och smak. Lite krispigare yta, krämigt inre som smakar vanilj och så mördegsbotten som man bara inte kan låta bli att älska
Jag täcker alltid degbunken med plastfolie och ovanpå det handduk, detta för bästa jäseffekt. De här goda bullarna florerar runt lite här och var på nätet
Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Denna tårtan är fylld med mango panacotta och hallonmousse och smakar ljuvligt. Mirror Glaze tårtor har ju blivit mycket populärt och det beror nog på den ryska tårtkonstnären Olga Noskova som gör så underbart fina tårtor, rena rama konstverken
Vek plattan dubbel på längden och skar ut remsor med pizzaskäraren. Under tiden den jäser kan du fixa fyllningen och sätta ut formar på plåtar till bullarna
Nagga pajen med en gaffel och täck kanterna med aliminiumfolie. Börja med att göra kokosmoussen, för den ska helst stå över natten för att kokossmaken ska komma fram
Avsluta med att klicka ut mango- och röd curry chutney. Jag älskar att förbereda och har inga problem med att se till att få vissa saker gjort dagen innan för att det ska underlätta för mig när jag kommer hem efter en lång dag på jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.