Tänkte dela med mig av deras recept, tricksochtips. – Pizzan är färdig när kanterna börjar bli bruna och osten fått fin färg – Ett bra tips för att få en krispigare botten är att ställa in din plåt i ugnen en bra stund innan det är dags att grädda pizzan
De allra bästa kanelbullarna med alla tipsochtricks kommer här. Ett tips är att pensla med sockerlag för att göra dem sådär snyggt glansiga och hålla dem saftiga länge
Men ett bra tips om man vill ha en snabbis-potatis. När vi åt det nu sist ville jag bara få känna smaken igen av en riktigt stor, vinter-bakpotatis som skärs upp med två snitt och fylls med vitlökssmör eller bregott och flingsalt…
Det har hänt att jag stått där med en chokladbit i handen, gått in på Facebook och kollat på en av mina inspirations-källor Andreia Brazier (så snygg fysik
På fredag natt åker jag och Culinary Team West till Luxemburg för att tävla i VM. Sweet Taste heter det och jag kommer att jobba med bland annat konsultverksamhet, gästspel, matkurser, föredrag och middagar
Läs alla KOCKENS TIPS. Jag tänkte bjuda på en dessert som vi kör just nu på restaurangen och smakerna kring denna dessert är ju självklara med tanke på årstiden
Tänk så många goda grillröror och såser det finns, bjuder här på att antal goda röror. De är enkla att göra och tar ingen tid, man vill ju helst umgås med sina vänner och sedan äta en god grillmeny
Kycklingwok med jordnötssmör och grönsaker. salt, peppar och curry samt lite agave. Börja med att steka upp kyckling och vitlök i lite sesamolja, krydda med kryddorna och lägg i sesamfrö och grönsakerna (låt grönsakerna tina innan)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.