Blanda med skinkost, Creme Fraiche och smaka av med salt och peppar. Varmrätt. smörgåstårta,. Avsluta med det sista brödet, halverade körsbärstomater och den rivna osten
Häll över creme fraiche och låt puttra en stund, smaka av med salt, peppar och en liten skvätt soja. Stek bacon, skivade champinjoner och strimlad purjolök i en stekpanna
Det är flera år sedan jag gjorde varmsmörgåstårta. Det blir lite lyxigare än en vanlig varmsmörgås. a lagret1 hackad gul lök1 hackad röd paprika1 burk krossade tomater½ dl gräddeSmaka av med salt och peppar
Krydda med cayennepeppar eller svartpeppar. Skär bacon fint i mindre bitar, likaså purjolöken. Ta bort från plattan och blanda alltsammans med creme fraiché och rör ihop
Rör ner crème fraiche, smaka av med salt och peppar. Vi brukar kalla detta för varmsmörgåstårta men tänker man på en vanlig smörgåstårta som ska värmas så låter det allt annat än gott
Jag gjorde en väldigt smarrig varmsmörgåstårta förra helgen. Blanda färsen med lök och bacon och tillsätt krossade tomater, crème fraiche, vitlöksost, salt, peppar, köttbuljongtärning och pizzakrydda
Den VARMAsmörgåstårtan. Varför inte en smörgåstårta istället varje torsdag. Jag vet att det är en forna tradition med pannkakorna och punschen men ändå har jag lite svårt för det så idag bjuder jag på detta recept istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.