Räkor fick det bli som förrätt och kan inte säga annat än att det blev fantastiskt. En trerätters middag blev det i vanlig ordning och i början var det tänkt att vi skulle köra samma meny som förra året, men jag ändrade mig för någon vecka sedan
Sundbyholms slotts afternoon tea som dom brukar ha på höst/vår-kanten rekommenderas varmt. Vi hittade lite rökta räkoroch fryst scampi som vi förvandlade till en god tallrik tillsammans med en grekiskt lantbröd från Schelins konditori som förövrigt gräddar sina Wienerbröd perfekt bruna
Varm risonisallad med kräftor, sparris och citronsås. Varm risonisallad med citronsås. Tillsätt risoni och vänd till sist ner kräftstjärtar och hackad dill
En variant på caprese med varma tomater som rostas i ugnen smakade finfint som tillbehör. Jag har snott delar av ett annat recept till det här, brödsalladen panzanella som jag gärna gör på sommaren och äter som ensamrätt eller tillbehörtill grillat
Till kött ochvarmtomatsallad. Till det serverades det ruccoladressing och citron. Servera köttet i skivor med tomatsalladen, ruccoladressing och citronklyfta
Till servering. Jag är dock inte lika förtjust i det, dels är det lite mer bestyr än att ugnsbaka den och dessutom drar paneringen åt sig ganska mycket fett, så därför blev gårdagens middag en gratäng med rödspättaochräkor
Idag hag jag lagat lax till lunch igen, men den här gången tillsammans med en varm romsås ochräkor. Servera tillsammans med färskpotatis och en god sallad
varm mild brieost med söta fina pinjenötter och valnötter, mums. Här har vi en goding till ostbrickan. Man kan variera det i all oändlighet med olika sorters ostar och olika sorters nötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.