6-10 månader:
Uteslut dijonsenapen då den innehåller en del salt. Mixa gärna samman paprika och purjolök till en puré och bred på mackan. Ha bara inne mackan så pass länge så att den värms upp och osten hinner smälta något för att undvika skorpa.
Knaprig paprika, fräsch purjolök och söt majs blandades med kokt pasta och grillad kyckling. Fajitakryddan rördes ihop med lätt crème fraiche, majonnäs och sweet chilisås
Gjorde varmamackor av ostplättarna med västerbottenost som var kvar. Låt dem få yta undertill,vänd dem och platta ut dem med stekspaden, vänd dem några gånger till så de är gyllengula och krispiga
Den VARMA smörgåstårtan. Jag vet att det är en forna tradition med pannkakorna och punschen men ändå har jag lite svårt för det så idag bjuder jag på detta recept istället
)Valfritt bröd1 pkt bacon1 purjolök1 burk skivade champinjoner1 burk crème fraiche2 skivade tomaterRiven ostStek bacon, ta upp och låt rinna av på hushållspapper. 1 purjolök
Fördela gojset över mackorna o toppa med riven ost. går bra med vitlök o örter oxå. ½ purjolök. Hacka skinkan o bland med CF,curry, vitlöksosten och hackad purjo
Strö riven västerbottenost över mackorna och krydda med mejram och timjan. Låt stå i ugnen i ca 10 min eller tills dom är klara och servera mackornamed en blandad sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.