Vegansk buffé med diverse småplock
Santoshas veganblogg
Santoshas veganblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 rödbetor
  • saft av
  • 1 apelsin
  • 2 röda paprikor
  • 2 gula paprikor
  • 1 grön paprika
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1-2 msk kapris
  • 1,25 dl amaranth
  • 1,25 dl quinoa
  • 1,25 dl helt bovete
  • 7 dl vatten
  • 1 stor hackad tomat
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 finhackad lök
  • 1 stor finhackad vitlöksklyfta
  • 1 dl hackad purjolök
  • 1/4 dl torkad persilja
  • 10 min
  • 5 min
  • 250 g kyld smördeg
  • 1/2 finhackad lök
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 3 fint tärnade
  • råa potatisar
  • 2 msk vatten
  • Ost (icke vegansk i det här fallet, men man kan även använda vegansk hårdost)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.