Vegansk och glutenfri lasagne
Mitt Gröna Kök
Mitt Gröna Kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tomatsås med spenat och svarta bönor
  • Matfett till stekning
  • 2 vitlöksklyftor 1 grön chilipeppar
  • 2 morötter 1 ask passerade tomater (500 g)
  • 2 msk hackad färsk eller fryst basilika
  • Salt, svartpeppar och paprikapulver efter smak
  • 200 g fryst hackad spenat
  • 1 ask svarta bönor
  • Cashew cream cheese
  • 2 dl cashewnötter (naturella och orostade)
  • 1/2 pressad citron
  • 1/2 dl vatten
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • 1 1/2 krm riven muskot

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.