Veganska Bönbiffar
Vegetariska Mat & Vegetariska Tidning
Vegetariska Mat & Vegetariska Tidning
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0 Att göra veganska bönbiffar är inte alltid så lätt, eftersom de flesta recept kräver ägg för att binda ihop alla ingredienserna. Men skam den som ger sig, för det är fullt möjligt att göra veganska bönbiffar, bara man hittar det rätta receptet.
  • 410 gram (1 Zeta burk) svarta bönor, sköljda och avrunna
  • 2/3 dl rivna morötter (ca 1 medelstor morot)
  • 1/2 grön paprika, grovt hackad
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk peppar
  • 1/4 tsk paprikakrydda
  • 1/4 tsk chilikrydda
  • 1 vitlöksklyfta 1/2 mtsk olivolja
  • 1 dl havregryn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.