Stek löken i gjutjärnsgryta så den blir gyllenbrun. Tillsätt morötterna och strö över ¾ timjan. Häll i vin, vatten och de krossade tomaterna, buljongtärningarna och låt allt koka i 10 minuter
Rör ner creme fraiche, kaviar och dill. Servera med en liten extra klick kaviar och en citronklyfta. 400g Fiskfile tex torsk, hajmal eller sej3msk Smör, osaltat3msk Vetemjöl4dl Mjölk1dl Lätt creme fraiche4-5msk Kaviar3st Ekologiska ägg, hårdkokta4msk Dill, skuren6-8st PotatisarSalt & vitpeppar från kvarn4st CitronklyftorSåhär kan man göra. 4-5msk Kaviar
en liten klick kaviar. Blanda crème fracihe med lite kaviar och klicka på avokadon. Min kollega Jonas berättade förra veckan om att han blivit bjuden på fyra förrätter till middag av sin flickvän
4 5 kokta ägg 1 liten rödlök 1 dl lättkaviar 1/2 dl lätt crème fraiche 3 msk skuren dill + lite till garnering peppar 4 kokta potatisar grovt bröd Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.