Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart omman hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Jag har tidigare gjort en glutenfri paj på samma pajbotten men med en lax- och dillfyllning. Som jag visade förut så bjöd jag bland annat på en matpaj på min födelsedagsmiddag som blev mycket uppskattad av mina kompisar
Att laga vegetarisktmed det där lilla extra är inte lätt, att laga veganskt är ännu svårare och får mandessutom inte använda gluten då borde det vara snudd på omöjligt att få till någonting gott och spännande
Vegetariskomelettrullemed valnötsfyllning. Vegetarisk valnötsfyllning. Koka upp kokosmjölk och kokosolja, häll det tillsammansmed äppelcidervinägern över äggsmeten och rör om väl
Du som är klar och nöjd med recept ochså stannar här för här har jag gått lite bananas med bilder för jag tyckte att det sågså himla läckert ut och kunde inte sållaså hårt bland bilderna jag tog
Gör dressingen och servera bredvid om du har gäster somvill bestämma själv (läs Mannen). Även de andra gästerna - mamma, pappa, brorsan ochMannen - uppskattade maten
Idag satt jag ute i vår lilla trädgård på jobb och drack efter-lunchen-kaffe. » E-postadress. Villman, som jag, göra syltgrottorna mjölkfria använder manmjölkfritt margarin i stället för smör
Det är just det som Kostfonden kämpar för, att få fram studier på kost och hälsa som inte betalats av livsmedels- eller läkemedelsindustrinochdärmed få bort risken att studien vinklas på det vis som passar företagen bäst
Ta upp degen på bakbord, mjölat med valfritt glutenfritt mjöl. Förbered plåtar med bakplåtspapper. TwitterFacebookE-postSkriv utGoogleGillaGilla Laddar
Innan du blandar i äggen – vispa samman kryddblandningen ordentligt med en ballongvisp. Naturligt glutenfria mjölsorter suger åt sig mer vätska – därför är det klokt att börja med den lägre mängden mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.