Den här underbara såsen med morötter, champinjoner och ajvar är en enkel och billig vardagsrätt. Det är skönt att ha några sådana maträtter inplanerade under veckan så att jag får tid över för annat än matlagning
Frysta champinjoner steker jag utan fett, på ganska hög värme, tills den vätska som svampen ger ifrån sig har dunstat, sedan tillsätter jag oljan och löken och fortsätter att steka i ca 5 minuter
Vegetariskpastasås av morot, ingefära och matgrädde. Rund och god i smaken, snabbfixad och det går fint att göra en 3 dubbelsats och använda resterna i en vegetarisk lasagne. Denna röra kan fint ges från 6 månader, hoppa saltet och buljongen och låt det koka lite längre, kanske mixa om barnet gillar slät puré
Den här pastasåsen är perfekt om man som hos oss vill äta lite mer vegetariskt. Så jag tänker att ni som själva eller har familjemedlemmar som undviker vegetariskt kanske gillar denna
Sås. Låt yoghurten rinna av (ju längre ju godare). Hacka/pressa i vitlöken, hacka örterna och chilin. Blanda runt i yoghurten, drissla på lite olivolja
Blanda den pressade potatisen med socker och sirap. Hetta hälften av mjölken och smält fettet. Slå över mjölkblandningen över potatisblandningen och arbeta i hop det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.