Här är recept till mycket goda och mättande vegetariskabiffar. Stek biffarna på medelvärme. salt och kryddor efter smak (jag tog örtkryddsblandning med bl a rosmarin, basilika, persilja, senapsfrö och lök)
Biffar/Bullar. Hacka löken fint och stek den ett par minuter i olja i en gryta. Tillsätt en hel burk valfri tomatsås i grytan och späd ut den med lite grädde och ev också mjölk för att få en lösare sås
Boken är fantastisk och mycket inspirerande - långt ifrån mina fördomar om att vegetariska kokböcker har trist lay out och är föga inspirerande för någon som mig som gillar vackra bilder (även om det på sistone finns flera bra "veggböcker" där "Slottsträdgården Ulriksdal" och "Grön mat
Testade göra en ny variant av vegetariskabiffar/burgare igår. Oftast brukar jag göra dem med bönor eller linser men här blev det bara morötter och potatis med en mild kryddning av salt, peppar och citron
Riktigt gott blev det, så det får bli den här veckans vegetariska middag. Den kokade jag sedan och förvandlade till biffar tillsammans med blandad svamp
Vegetariskabiffar går att variera uifrån vad som finns i kylskåpet och i skafferiet. Stek i rikligt med olja/flytande margarin då biffarna är magra och ganska fiberrika gör det inget med extra fett till ett växande barn
Dessa vegetariskabiffar är superenkla att göra och smakar fantastiskt gott. Den hälsosamma quinoan blandas med smakerna av friska örter, krämig cheddarost och smakrik vitlök och gör dessa biffar till en riktig storfavorit hos oss på myTaste
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.