Idag blir det pizza, och det av det lite rustikare slaget. Jag gjorde ju glutenfria tortillas ett par gånger nyligen, och jag tyckte de blev så bra att jag ville försöka mig på att använda samma deg till pizza
Pizza behöver faktiskt inte vara så fruktansvärt onyttigt, allt beror på hur man gör den. I fredags lyxade vi till det med att göra egen pizza hemma, och oj
Uteslut skinkan och ta mer champinjoner och mangold så har du en härlig, proteinförstärkt vegopizza. För ett tag sedan delade jag ju med mig av ett recept på vegopaj med ett pajskal gjort av bönor
Vegopizza med mozzarella på Libabröd. När småttingarna var nykläckta och ytte-pytte-små, och långt innan den här bloggen existerade, provade vi att få en matkasse hemlevererad vid dörren
Sätt ugnen på 200 grader. Rulla ut degen på bakplåtspapper och pensla med lite olivolja. Fördela tomater, skivad chevre och pinjenötter på pizzan och strö riven ost över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.