Blanda den varma mjölken med jäst, socker och den lilla mängden vetemjöl och rör om. Lägg degen i en lätt oljad bunke och vänd runt så hela degen får olja på sig
Garnera det klassiskaSanFransisco-garnityret, en apelsinskiva och ett rött cocktailbär. Blanda vodka, likör och den gula apelsinjuicen, respektivegrenadine och blodapelsinjuicei två separata plastglas
Javisst, Don Draper lär sig baka SanFrancisco Sourdough och finnersig själv. Liggai soffan inviradi en filt, dricka nyponsoppa med sugrör och kolla på nån gammal säsong av Vita huset
Vi bestämde oss för att testa att göra egena OCH JÄKLAR va GODA dom blev. Det påminner om när man går på julmarknader, eller på skansen, man blir ju bara så sugen så man måste bara köpa dom
IdagbörjarAnkis semester och för Håkan är det sista arbetsdagen, härligt med liteledighet. Men vädret är väl inte något vidare för att vara "semesterväder", regnet har fallit mesta delen av dagen så det har mest blivitinomhussysslor
Vispaäggvitor och socker till hårt skum, rör/vispa upp saftmassan och blanda ner äggskummet. När vi var alldeles nya som matbloggare så skrev vi om ett recept på den absolut godaste citronsorbeten som vi smakat och nu tycker vi att receptet förtjänar både en återbloggning och ett foto
Parmesangratineradfisk med tomat och champinjon. Efter att ha testat MativeckansGI-kasse var vi sugna på att testa Linas matkasse, som det finns reklam överallt för
En laktitsdag som denna villvivisa upp våra senaste smaksensationer. Med lakritspulver från Ramlösa Lakritsfinns smaken kvar i munnen i fler minuter efteråt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.