Vi tänkte testa ett nytt recept, en variant med pumpa och rödvin. Mich kom på att det blivit lite tradition att äta något fågelaktigt när vi har årsjubileum
Med lakritspulver från Ramlösa Lakrits finns smaken kvar i munnen i fler minuter efteråt. En laktitsdag som denna villvivisa upp våra senaste smaksensationer
Februari har visat sig vara en riktig högtidsmånad här på Kärlek på tallrik. Inte nog med att jag firade 250 inlägg för inte så länge sedan. nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs →
Firade skolstarten i måndags med en tårta som passar stor som liten och man vill gärna ta om - men vill passa på att varna för bit nummer två, det kan bli lite för mycket
Vill du ha en finare yta så kan du klä en skärbräda med aluminiumfolie. Som jag har sagt tidigare så är hon helt klart en blandning av en prinsessa och Röjar-Ralph, hon röjer runt som en virvelvind och drar fram saker precis överallt, kladdar som en galning och ändå så är hon så otroligt vän och söt som en prinsessa
Har varit hemma med febrigt Troll idag, på eftermiddagen pysslade vi ihop dekorationer till kakan. Han har fått en massa godsaker hela dagen och nu ikväll ska storfolket få fira med morotskaka
Vanligtvis har jag ingen större koll på alla dessa dagar som finns före olika livsmedel och bakverk men kladdkakor är något av en favorit för mig så detta bakar jag gärna
Hacka vitlöken och gula löken fint. Och med ett gott nybakat bröd blir det liksom pricken över i´et. Fräs svamp och lök i smör till vätskan börjat försvinna
färsk pasta med fläskfilé och rosmarinsås. Nä, vi tröttnar aldrig. När det kommer till creme fraichen ska den vara full fat - det blir inte alls lika gott med light
Salta och peppra och smaksätt ev medportvin. Vitlöksbröd. Fräs skivade champinjoner och finhackad lök i en gryta med matfett på svag värme, tills vätskan är klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.