Min vinstmed kalvrulladerna i Mästerkocken i onsdags, gav mig möjligheten att hälsa på en av Leif Mannerströms kompisar och en institution i Stockholm - Gondolen och Erik Lallerstedt
Det absolut snyggaste resultatet blir nog om du låter varje blomblad halvtorka i runda former innan de fästs på blomman men jag har oftast inte det tålamodet (vill bli färdig fort) För utseendets skull är det nog även bra att använda sig av floristtråd för att hålla i och hänga upp och ner men inget jag provat
Och helgen försvann snabbt som bara den fast den inte riktigt blev som vi tänkt oss. Så om du ska laga den här rätten (vilket jag såklart tycker du ska göra) och tyckerden smakar urk så är det på mina killar du får skylla
Svisch sa det, för varken jag eller Mr C kunde motstå den här godsaken, det räckte liksom inte bara meden bit, nope här moffade vi i oss både till eftermiddagsfikat och sen efter middagen också, häpp
Vi får hålla oss till sådant man lagar på spisen, eller på grillen. Vi hade sannolikt inte prövat detta om ugnen fungerat, så det för också med sig positiva saker
Hittar du hit via Facebook vill jag bara nämna att vi uppdaterar bloggen varje dag, ibland två gånger om dagen och här hos oss får du tips om allt från mode, mat och inredning
Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , menden coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.