Vietnamesisk Nudelsallad med Marinerad Portabello
Vegetariska Mat & Vegetariska Tidning
Vegetariska Mat & Vegetariska Tidning
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0 Google+0Nu såhär på vårkanten kan man börja längta efter lite lättare mat som piggar upp men samtidigt värmer kroppen, och då passar det här receptet på nudelsallad bra.
  • Den marinerade portabellosvampen gör den här rätten till en riktig höjdare, medan grönsakerna fräschar till allt och ger en vårig touch på helheten.
  • Portabellon blir godast om den får marineras över natten i salladsdressingen, så att den blev mjuk och hinner suga till sig alla smaker i dressingen.
  • Ingredienser (4 port.)
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 msk hackad, färsk chili (finns färdighackad fryst)
  • 1 msk riven ingefära
  • 1 msk honung
  • 4 msk japansk soja (alt. fisksås)
  • 4 msk pressad lime
  • 4 msk vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.