Vildsvinsspecial
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Vildsvinskorv med mejram, timjan
  • (Viktigt att man köper veterinärbesiktigat vildsvinskött)
  • 100 g finmald lardo
  • 200 g karljohan, stekt med lök
  • 750 g finmald vildsvinsfärs
  • 750 g grovmald vildsvinsfärs
  • 2,5 dl buljong
  • 20 g salt/per kilo
  • rosmarin, timjan
  • svartpeppar
  • 10 m tunna fläskfjälster
  • korvstoppare med vev.
  • Öl och lagerbrässerad karre
  • 800 g vildsvinskarre
  • 300 g gullök, ekologisk
  • 8 färska lagerblad
  • 3 flaskor god lageröl.
  • 1 msk honung
  • 2 msk ekologisk soja
  • salt, svartpeppar
  • persilja till servering
  • Vildsvinsbacon och Aroma äpple
  • 150 g vildsvinsbacon från Gotland
  • 3 Aroma äpple, skurna i grova klyftor
  • 1 kruka körvel
  • 1 msk rostade fänkålsfrö
  • salt, svartpeppar
  • Sönderstekt vildsvinsbog med surkål, senap och gruyere
  • 1 vildsvinsbog
  • timjan, mejram
  • 1 burk surkål
  • 4 msk dijonsenap
  • 4 skivor gruyere
  • 4 skivor surdegsbröd
  • Palt bröd/blodbröd
  • 2,5 dl nötblod
  • 1,3 dl vatten
  • 1 msk smör
  • 1 msk sirap
  • 20 g jäst
  • 1 tsk salt
  • 4 dl vetemjöl
  • 6 dl rågmjöl
  • Pumpa och rökt renhjärta paj med smördeg
  • ¼ muscat pumpa
  • 1 purjolök 6 ägg 6 dl mjölk
  • 2 dl västerbottenost
  • 1 dl renhjärta, strimlat
  • 2-3 smördegsflak, krav
  • salt, svartpeppar
  • Små cupcakes på choklad, gräddfil och kola(pecannöt)
  • 260 g 73% choklad
  • 260 g smör
  • 275 g ägg
  • 40 g äggula
  • 200 g florsocker
  • 30 g kakao
  • 135 g mjöl
  • 8 g bakpulver
  • 1 burk kondenserad mjölk
  • 6 dl gräddfil
  • citronmellis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.