Detta blev perfekt till en underbar ekologisk viltkorv från Mälardalen chark. Ingredienser, 4 pers4 viltkorvar1 litet huvud savoykål1/2 huvud kålrot1/2 rotselleri1 burk creme fraiche1 msk grovkornig senap2 dl äppelcider eller öl2 kvistar var av timjan, rosmarin och oregano Skalet från 1/2 citron2 ggr 1 tsk äppelcidervinägervitpeppar, örtkrydda3+1 msk olivoljaGör så här. 4 viltkorvar
köttbullar och viltkorv samt olika sorts bröd utgjorde julbordet. Minijulbordet kommer bestå av julskinka, senap (köpt på marknad) två sorters sill, gravlax med sås, paté (också köpt kvalitetspaté), stekt färsk viltkorv (från Sigtunaföretaget Viltbilen som har gratis hemkörning inom 10 mil från Sigtuna och säljer riktig kvalitetskorv utan en massa fläskkött inblandat), köttbullar, inlagd gurka, samt två sorters sallad
Helstekt hjortfilé från Torpa serveras med rostad rotfruktsbakelse, kryddig viltkorv, krämig savoy kål smaksatt med trattkantareller samt reduktion på Lyckans äppelmust
Färsk viltkorv. / Anki och Håkan Färsk viltkorv. När man ser tillbaka på de senaste inläggen kan man kanske tro att Mårtenssons endast lever på godsaker, drinkar och drinktilltugg, men vi hoppas att ni förstår att så inte är fallet
Konjaksmarinerad Entrecoté i rotsakshöljeörtbakad viltkorv och en rödvinsreduktion. Konjaksmarinerad Entrecoté i rotsakshöljeörtbakad viltkorv och en rödvinsreduktion
Scandics mjuka, mörka fröbröd x2, ett med keso/skinka/tomat & ett med stark ost & kokt ägg, honungsmelon, vattenmelon, brieost, viltkorv, gurka, paprika, selleri, rädisa, smoothie och iskallt vatten
Grillad viltkorv med vilt som de själva jagat. Jag har tillsammans med Jan Hedh, Tareq Taylor & Fredj Ammar testat maten på Malmöfestiveln 2013 med Kvällsposten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.