Vinkokta musslor. //Malin Vinkokta musslor. Musslor gör jag väldigt sällan, vilken egentligen är konstigt eftersom det både är billigt, gott och lättlagat
Heta VinkoktaBlåmusslor. Heta VinkoktaBlåmusslor. 1 nät blåmusslor. 1 nät blåmusslor. En sån underbar lördag vi hade hemma på altanen igår med 30 grader varmt och knappt ett moln på himlen
Det vill säga vinkokta musslor med en skvätt grädde. Moules creme 1 kg färska blåmusslor 4 st hackade klyftorn vitlök 2 st hackade schalottenlökar 3 msk olivolja salt och peppar 3 dl grädde 40% Hackad persilja 1 dl torrt vitt vin Skölj och rensa musslorna genom att skrubba skalet och skrapa bort smuts och skräp. 1 kg färska blåmusslor
Blåmusslor hör till det jag upplever som lite finare mat. Musslor med vitt vin och grädde1 nät blåmusslor1/2 medelstor gul lök4 vitlöksklyftor1/4 röd chili3dl torrt vitt vin (som du gillar)1dl grädde 100g smör1/2 dl hackad persilja1/2 dl hackad gräslökpeppar Skölj och putsa musslorna. 1 nät blåmusslor
Jag kommer ihåg en efterrätt som var vanlig på 70 och 80-talet, konserverade päronhalvor som ugnsbakades med after eight, helt okej men man måste kunna göra något roligare än det med päron
Jätteenkelt och jättegott och jättefestligt och jätteimpande. Det är något visst med musslor, åt moules frites i Bryssel på den kända gatan mitt i stan som kantas av fiskrestauranger men blev inte särskild impad över smaken
RECEPT - VANILJ- & VINKOKTA PÄRON med VANILJSEMIFREDDO. & Vinkokta Päron. & Vinkokta Päron. När glassen har ca 1 timma kvar i frysen gör du dina vanilj- och vinkokta päron
Till efterrätt bjöd jag vinkokta rabarber med vit chokladkräm och rostade havreflingor. Vinkokta rabarber med vit chokladkräm och rostade havreflingor- recept 10 personer
Skölj kycklingen och torka av den. Dela den i portionsbitar. Skala löken och skär den i klyftor. Häll buljong, vitt vin, pressad apelsinsaft, lök, pressad vitlök, lagerblad, vitpepparkorn och dragon i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.