Därför var det givietvis dags för juliga cakepops med lite vintertema. Här är det bara fantasin som sätter gränser, det är bara att go bananas med strössel, choklad och godis
Det var en av framstekarna som behandlats med största omsorg. Vi är väldigt nöjda med resultatet, så här fantastisk gott, mört, saftigt och smakrikt kött kan man inte få större från större charkuterier
4 300 g färska chorizokorvar 2 majskolvar 1 röd paprika 1 msk smör 1 riven vitlöksklyfta 1 krm chiliflakes 1 krm salt hackad persilja Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Har alltid älskat kokt majsmed vitlökssmör, men denna smakcombo vinner även favoriten. Glöm nu den där vacumförpackade äckel majsen där på butikshyllan, köp färsk och koka själv
Skär vitlöken i hälften, lägg den i en ugnsform och pensla med olja. Majs och vitlökssoppaPortioner. Fräs lök och lagerblad tillsammans med smör i en kastrull
Bresaola med attityd. Den ville inte torka ordentligt nu under vintern. I samband med att jag tog hand om fåret vintern 2010 så gjorde jag mocetta av en av stekarna. Efter 9 dagars insaltning så sköljde jag av köttet med vitt vin, kryddade med krossad svartpeppar och stoppade sedan i tubigrip
4 1 dl majonnäs 2 pressade vitlöksklyftor 1 dl riven parmesanost 1/2 tsk chipotlechili 1 krm chiliflakes 4 förkokta majskolvar 50 g smält smör 2 krm salt Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.