Tina bläckfisken och låt dem torka på hushållspapper hetta upp 1 dl olivolja i en ganska trång stekpanna och fritera ringarna några i taget tills de fått fin färg tag upp dem efter hand och lägg dem på hushållspapper håll dem varma. Blanda samman äggulor och salt till såsen och pressa ner vitlök rör ner vinägern tillsätt olivoljan droppvis under kraftig vispning konsistensen ska bli som majonnäs servera bläckfisken med såsen och en citronklyfta och färsk dill 400 g djupfrysta panerade bläckfiskringar
Då blev det äntligen av att testa att marinera bläckfisk, en rätt jag tycker om här vid Medelhavet. Bläckfisk serveras ofta som Meze och Tapas här nere
Klar fisksoppa med limeaioliDet är limeaiolin som “gör” den här fisksoppan. Den tillför både krämighet och fräschör och alla måste tvingas att ta en klick i sin soppa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.