Smält chokladenoch bred den över kakan. Ett av de första recepten jag bloggade om för tre år sedan var denna snickerskaka och det receptet får avsluta denna september söndag
Häll i den smälta vitachokladen (micra ngn minut för att smälta) och rör runt. Vad gäller marängerna så har jag äggvitor över då och då så jag slänger alltid ihop maränger och förvarar i en lufttät burk
Varm choklad med skumtomtar ochvitchoklad. Att dricka varm choklad efter pulkaåk, promenad i snön eller någon annan utomhusaktivitet är så himla mysig, det värmer långt in i kroppen
Mörk chokladbotten med vitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vitchoklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Vitchokladoch saffran är ju som bekant en underbar kombo och denna fudge är inget undantag. Häll ner den smälta chokladen i en skål och tillsätt resten av den kondenserade mjölken
Någon skillnad smakmässigt på pajerna blev det definitivt inte och jag kan rekommendera denna lite annorlunda paj, där man anar smak av kokos ochvitchoklad
Nu är det ju bara oktober än så länge, men idag köpte jag även vita hyacinter på Lilling Cottage. Smöra med hälften av smöret och hacka chokladenoch strö halva den över smöret
Rör slutligen i nötterna ochchokladen med en sked. Vispa smör, sockren och vaniljsocker fluffigt. Sänk till lägsta hastigheten på vispen och tillsätt mjöl, vispa tills allt blandats ihop väl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.