Vit chokladmoussetårta med browniebotten och hallonpannacotta
Happily munching
Happily munching
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Brownie
  •  
  • Du behöver
  • 240 gram osaltat smör
  • 230 gram 56%- ig choklad
  • 200 gram ekologiskt strösocker
  • 200 gram farinsocker eller råsocker
  • 200 gram hela ekologiska ägg
  • 300 gram vetemjöl, tillsatsfritt
  • 300 gram hackade valnötter, ekologiska om du hittar
  • Hallonpannacotta
  •  
  • Du behöver
  • 5 dl vispgrädde, ekologisk 40%
  • 500 gram hallon (receptet säger frysta men ta färska p.g.a. fusket med frysta hallon)
  • saft från en citron
  • 200 gram ekologiskt strösocker
  • 50 gram honung, svensk
  • 8 gelatinblad
  • Börja med att lägga gelatinbladen i kallt vatten (föl instruktionerna på paketet)
  • Vit chokladmousse
  •  
  • Du behöver
  • 50 gram hela ekologiska ägg
  • 140 gram ekologisk äggula
  • 1,8 dl sockerlag (lika delar vatten och socker kokas upp)
  • 700 gram vit choklad
  • 5 dl vispgrädde
  • 4 gelatinblad
  •  
  • Gör så här
  • Täck en tårtring med plastfilm/gladpack. Tårtringen ska ha samma form och diameter som den första.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.