Den här tårtan gjorde jag i går. Kan det blir gulligare än såhär. Den här modellen skulle passa väldigt bra till babyfesten som vi ska ha för vår dotter snart
Fick supersöta rosarosorInnan idag lovade jag ju att återkomma med vad jag lagade för födelsedagsmiddag och ibland går det alldeles utmärkt att köra en favorit i repris
Var heller inte de lättaste att spackla tårtan med creeme cheese frosting som tillslut blev helt rinnande och inte speciellt hållbar men man lär sig av sina misstag och nästa gång vet jag lite mer hur man ska göra
Hätta upp en panna med smör och olja och försök plocka ut vitlöken ur påsen och lägg den i pannan. Men nu när jag precis har skrivit hela detta långa inlägget så kom jag på att jag helt glömt bort en av de viktigaste komponenterna
En vecka över tiden kom hon med buller och bong. Garnera med resterande hallon. Som ni kanske märkt gillar jag turkost i dukning, men även rosaoch när en liten prinsessa fyller år måste festen få en viss ton av rosa
Som ni märkt har det inte blivit några recept här på ett tag och den enkla anledningen är helt enkelt att tiden inte funnits och dessutom lite brist på inspiration som jag nu hoppas vill infinna sig till fullo igen
Vit chokladkladdkaka med hallongrädde. Pudra med florsocker före servering. Jag hade gjort en vit kladdkaka, och här har ni receptet som kommer från tidningen Hembakat
Vispa ihop florsocker, äggvitaoch ättika. Vit chokladmousse. Ta fram glasen med moussen. Rör ihop och låt vila till sockret löst sig, rör lite då och då
Det verkar inte som om de brukar göra kladdkakor i Frankrike, eller så var hon inte så inne på bakning och efterrätter, men hon trodde faktiskt att jag hade misslyckats med kakan
Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Koka upp dem tillsammans med citronskal, grädde och honung. Finhacka chokladen och lägg den i en skål. Doppa tryfflarna i chokladen och lägg dem på galler med bakplåtspapper under
Ulrik han serverade hallonparfait till efterrätt, Micke serverade saffranspannacotta och här hemma smaskade vi på en choklad- och Bailey's pannacotta medvit chokladmousse
Extra plus att de blir så vackra också med de olika lagren, då smakar det extra gott också. Vit choklad och saffran är ju som bekant en underbar kombo och denna fudge är inget undantag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.