1,5 påse färdig vitlöksmarinad. 1,5 påse vitlöksmarinad + sky från köttet. Häll skyn som samlats i folien i en stekpanna, tillsätt 1,5 påse vitlöksmarinad + creme fraiche och blanda till en sås. 1,5 påse färdig vitlöksmarinad
Hej hej. Nu ska ni äntligen få ett middagstips. Kanske något att laga till helgen. Passar jättebra som en söndagsmiddag, då man har lite tid på sig att tillaga maten
Köttet ska marineras i minst 6 timmar eller ännu hellre över natten i en chili- och vitlöksmarinad. En grekisk pyttipanna är inte alls lik den skolmatspyttipanna vi är vana vid
Caj P´s vitlöksmarinad. När vi hade tårtfrossa på Bulleri åt fröknarna caesarsallad. Och det såg så jäkla gott ut, att jag var tvungen att göra en här hemma några dagar senare
Jag skivade en fläskfilé och lät den ligga i en vitlöksmarinad under några timmar. Nu har värmen kommit även till oss i norr - och med den har lusten att grilla ökat
Som tur var hittade jag 4 st kycklingfilé som vi ugnsgrillade med lite vitlöksmarinad, till den serverade jag smörstekt broccoli och en grönsallad med tomat och avokado
4 kycklingfiléer som fått legat i vitlöksmarinad under natten, tärna potatis, morot och gul lök och lägg i botten, på med filéerna och häll över lite extra marinad
165 g marinad på påse (jag tog Santa Marias vitlöksmarinad). 1800 g rostasfile i bit 65 g marinad på påse (jag tog Santa Marias vitlöksmarinad) Salt Peppar 5 stora potatisar 2 stora morötter 2 stora palsternackor 3 stora rödbetor 75 g ädelost efter egen smak 230 g pepparsås (jag hade köpt färdig, Erik Lallerstedt) Smör/milda OljaBörja med att lägga köttet i marinad, endera i en plastpåse eller i en bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.