Vitlökssill
Milda.se
Milda.se

Vitlökssill

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 420 g Inlagd sill
  • 2 vitlöksklyftor
  • 5 dl Milda Fraiche
  • 5 dl Hellmans majonnäs
  • 1 msk Winborgs vitvinsvinäger
  • 1 msk persilja
  • hackad
  • 1 msk dill
  • hackad
  • 1 krm svartpeppar
  • malen
  • salt

Beskrivning

    Tag upp sillen från inläggningslagen och låt rinna av, gärna på hushållspapper.

    Skala och pressa eller riv vitlöken. Blanda vitlöken med Fraiche, majonnäs, vinäger, persilja, dill och svartpeppar.

    Skär sillen i 2 cm breda bitar om det inte redan är gjort. Blanda ner sillbitarna i såsen.

    Lägg över sillen i en skål och ställ den övertäckt i kylen minst 3 timmar.

    Smaka eventuellt av med lite salt.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.