Vitvinsbrässerat lammstek
Smaka&Se
Smaka&Se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 24 maj 2013
  • 8 port
  • 1 st lammstek ca 1600gr
  • 1 gul lök
  • 2 stjälkar blekselleri
  • 1 morot 1 vitlöksklyfta
  • 5 dl ljus kalvbuljong
  • 1/2 flaska vitt vin
  • 2 kvistar rosmarin
  • 2 knippor vårlök
  • 1 knippa späda morötter
  • 8 cocktailtomater
  • 1 dl finhackad färsk dragon
  • 150 gr smör, rumstempererat
  • olivolja
  • maizena för redning
  • 4. I en stor stekgryta bryns först de rosmarinskryddade stekarna i lite olivolja tills de är väl brynta runt om

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.