Blåmusslor hör till det jag upplever som lite finare mat. Musslor med vitt vin och grädde1 nät blåmusslor1/2 medelstor gul lök4 vitlöksklyftor1/4 röd chili3dl torrt vitt vin (som du gillar)1dl grädde 100g smör1/2 dl hackad persilja1/2 dl hackad gräslökpeppar Skölj och putsa musslorna. 1 nät blåmusslor
Jätteenkelt och jättegott och jättefestligt och jätteimpande. Det är något visst med musslor, åt moules frites i Bryssel på den kända gatan mitt i stan som kantas av fiskrestauranger men blev inte särskild impad över smaken
1 kg färska blåmusslor. 1 kg färska blåmusslor. Det kan vara jag som har förutfattade meningar, men jag har fått för mig, att många är rädda för - eller i alla fall avstår från - att laga musslor
1 kg blåmusslor. 1 kg blåmusslor. Till musselkoket. 2 dl vitt vin, 1 hackad schalottenlök eller ½ gul lök (ber på hur stor den är), 1 stor vitlöksklyfta hackad + persilja i den mängd du vill ha
1. Skrapa och tvätta musslorna i rinnande kallt vatten. Se till att alla skal är slutna. Knacka på öppna musslor, om de inte sluter skalen så släng dem
Grillade blåmusslorPortioner. Av Mattias LarssonFotografDavid Back Grillade blåmusslor. 1 kg blåmusslor 2 st schalottenlök 2 st vitlöksklyftor 0. 1 kg blåmusslor 2 st schalottenlök 2 st vitlöksklyftor 0
Nu har vi fått en god dos Omega 3. Varför ta kapslar när man kan få det i den här formen. Tunna skivor salmalax och en bit tonfiskfiléVänd runt tonfisken i en het panna med smör
Ett nät med blåmusslor är oftast prisvärt och i det här fallet resulterade detta inköp i upptäckten och omarbetningen av ett trevligt recept från Bon Appetit, och i förlängningen en väldigt god måltid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.