Världens bästa kalkon
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 minuter per
  • 500 g kalkon
  • Best roasted turkey (för att citera kocken), 8 pers 1 kalkon, 4,5-5 kg (rumstempererad)
  • ett par blad färsk salvia (jag fick ta torkad, ca 1 msk)
  • 5-6 skivor pancetta eller bacon, tunt strimlade
  • 3 vitlöksklyftor, hackade
  • 1 röd lök, hackad
  • 2 selleristjälkar, hackade
  • 2 skivor bröd, i smulor
  • 1 näve torkade aprikoser, hackade
  • 300 g fläskfärs
  • 1 citron, rivet skal och delad i halvor
  • 1 krm riven muskotnöt
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • smör
  • 1 l kyckling- eller vegetarisk buljong (kok ihåg att ta tillvara stekskyn)
  • 2 dl grädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.