Världens bästa morotskaka - gluten- och mjölkfri
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 3/4 dl mörkt muscovadosocker
  • 3/4 dl ljust muscovadosocker
  • 1 dl melonkärnor
  • eller pumpakärnor
  • 1 dl solroskärnor
  • 1 dl skållad
  • 2 tsk fiberhusk
  • 175 g finrivna morötter
  • ½ dl mandelolja
  • 1 msk vaniljsocker
  • ½ msk bakpulver
  • 1 tsk malen kanel
  • 1 tsk malen ingefära
  • ½ tsk malen pomerans
  • 2 dl siktat florsocker
  • 2 msk pressad lime

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.