Jag valde att ha i spetskål i grytanoch servera den som den var utan annat till men grytan funkar bra att servera med antingen ris eller potatis och då behöver man inte ha i kålen
Sötsur grytamedkyckling, wokgrönsaker och ananas. Skär ananasringarna i tärningar och vänd i grytan. Skär kycklingen i bitar och stek i olja under omrörning
Jag gjorde i ordning en ”snabb-gryta” medkycklingoch chorizo. Det går bra det med. Den här grytan blev jättegod, jag älskade den och den var riktigt enkel att göra (så som många grytor)
Jag har inte tillagat hel kyckling i gryta tidigare. Det sista du gör med såsen är att stavmixa den slät, jag sparade allt utom chilifrukten, den la jag på kycklingen
kyckling i grytamed endiver och tryffel samt. Bryn rotsaker, kantareller och lök i en grytamed lock. låt grytan puttra på svag värme tills mängden vätska har reduserats med hälften
Hacka löken, värm en grytaoch häll i lite olivolja, fräs löken tills den är genomskinlig, tillsätt salvian och dragonen och fräs med en minut, tillsätt pucken, vattnet och tomaterna
Värm en grytamed kokosfett riktigt varm. Visste inte riktigt vad jag skulle göra men linserna ochkyckling hoppade upp och slog mig och när jag började så tittade kurryn fram, så jag kunde inte motstå frestelsen att leka ihop en kurry gryta som både är varm, god och otroligt näringsrik
Dela kycklingenoch skölja med vatten. Gott med basmati ris och turkisk yughurt till. Lös safran i ½ dl varm vattenStek löket I olja i medel värme till det får en gyllen färg utan att bli bränd
Ta ut kycklingenoch blanda i kryddorna och maizenan och höj värmen och låt grytan bli tjock, smaka av med örtsalt och malen svartpeppar sen klipp i salvian sist
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.