Västerbottenostfyllda hickoryburgare med ingefärs- och lingoncoleslaw och picklad rödlök
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Västerbottenostfyllda hickoryburgare med ingefärs- och lingoncoleslaw och picklad rödlök, 4 pers 500 g nötfärs
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • ½ dl BBQ-sauce med hickorysmak
  • 100 G Västerbottenost, delad i 4 bitar
  • Ingefärs- och lingoncoleslaw
  • 3 dl tunt hyvlad vitkål
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • 1 dl råröda lingon alt ½ dl vanlig lingonsylt och ½ dl frysta lingon
  • Picklad rödlök
  • 1 rödlök, tunt skuren
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1 tsk strösocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.