Bryn grytbitarna så att de får färg. Häll i vatten så det täcker köttbitarna. Häll i salt, paprikakrydda, pepparmix och buljongtärning och låt puttra i ca 1-2 timmar
Måndag igen, gott folk, hoppas er vecka har börjat bra. Kanske några av er har fått lite snö. Här nere i vår del av Skåneland har det varit friska vindar hela dagen, men solen har gjort sitt bästa för att värma oss lite
Det hær receptet måste ni bara testa. Det ær såååå gott. Køttet lægger du i marinad helst dagen innan. ta den marinad som du tycker om, orginal funkar jættebra
Receptet hittade jag på växelhäxans bak och matblogg. Men nu har jag provat nåt nytt, tyckte det lät lite konstigt men jag bara måste laga denna rätt, och jag blev glatt överraskad
Här på andra sidan gränsen så har vi packat upp alla lådor. Nu ska det bara upp lite hyllor i scraprummet så då är väl i stort sett allt klart (för stunden i alla fall)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.