Våfflor för alla
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g smält mjölkfritt margarin
  • 2 dl av den mjölkersättning du tål, t ex rismjölk, havremjölk (Ica:s Solhavre går som låg-gluten, max 100 ppm), sojamjölk mm.
  • 1 dl gräddersättning som du tål, jag använder i
  • Mat.
  • 1 1/2 dl vatten
  • 3 – 3 1/2 dl mjölmix. Jag använder Sempers Fin mix, och den mjölmixen är lite kraftigare så jag börjar alltid med den lägre mängden mjölmix och ökar om jag behöver.
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 1/2-2 krm salt
  • 1 1/2 tsk socker.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.