Överallt imedierna så figurerade det våfflor. Ingen kan väl ha missat att det var våffeldagen igår. Det gjorde mig sugen på våfflor så självklart blev det våffelkalas även här
Och om man bara är flitig och rör ordentligt med en halvtimmes mellanrum till glassen frusit, så blir den sådär len och krämig som köpeglass, bara ännu godare
Världens enklaste och nyttigastebarnvänliga sorbet på tre ingredienser. Visserligen är ju glass ALLTID gott – även i smällkalla vintern, men sådana här högsommardagar som vi haft idagblir man ju ändå lite extra sugen på läskande glass att svalka sig med
Hoppas att allt är bra med dig. Redan efter första arbetsveckan är man innei ekorrhjulet igen. Jag springer på allt vad jag kan för att hinna med allt jag måste, behöver och vill göra
Jag bad maken köpa lite köttfärs tillAlice. Kokade en tomatsås på färska skållade tomater, lök fräst i rapsolja och rosmarin och timjan (plocka ut innan såsen mixas)
Glass, Sorbet, Parfait. Lägg de frusna hallonen i en burk. Tina hallonen. Kör ingrediensernai en mixer och passera dem genom en sil så att kärnorna försvinner och det blir en slät puré
Som jag tidigare har skrivit så bara älskar jag maränger i alla dess former. I helgen gjordes denna påskbakelse så härligt gul och visst andas den påsk eller vad säger ni
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.